Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Schildersbedrijf Jan van Wijnen logo
Schildersbedrijf

Kwaliteit en service gegarandeerd goed

Ervaring en vakmanschap zijn de basis voor kwaliteitswerk. Omdat wij bouwen op een jarenlange traditie kunt u er zeker van zijn dat wij kwaliteitswerk voor u leveren. Als extra zekerheid voor u als opdrachtgever beschikken wij over een aantal kwaliteitskeurmerken.

OnderhoudNL Garantie erkend

Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de OnderhoudNL Garantie erkenningsregeling. Deze regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het bedrijf waarmee u in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie. Onze medewerkers beschikken over de vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Als erkend schildersbedrijf hanteren wij consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

VCA

Onze medewerkers beschikken over een VCA certificaat. Dit betekent niet alleen voor u als klant, maar ook voor onze medewerkers dat aan alle veiligheidseisen wordt voldaan bij de uitvoering van werkzaamheden.

VvE Belang

VvE Belang heeft voor haar leden exclusieve afspraken gemaakt met de OnderhoudNL Garantie erkende onderhoudsbedrijven. De kwaliteit van het schilderwerk dat wij als erkend bedrijf uitvoeren is op deze manier gewaarborgd. Zo krijgen VvE-leden optimale zekerheid dat hun appartementsgebouw goed wordt onderhouden.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn erkend als opleidingsbedrijf voor aankomende schilders. Een van onze personeelsleden is bevoegd leermeester. Dit betekent dat wij aankomende schilders de best denkbare praktijkopleiding bieden tot vakman en begeleiden naar hun schildersexamen.

Offerte/Informatie aanvragen

Contact

Schildersbedrijf
Schildersbedrijf Jan van Wijnen

IJsseldijk 396, 2922 BN
Krimpen a/d IJssel

Telefoon: 0180 512 094
E-mail: info@janvanwijnen.nl

KvK: 59.652.993
BTW: NL8535.89.689.B.01

GlansGarant onderhoudsplan