Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Schildersbedrijf Jan van Wijnen logo
Schildersbedrijf

Mooi schilderwerk moet ook duurzaam zijn!

Goed schilderwerk zorgt voor een kwaliteitsuitstraling van de woning of het gebouw. Wat nog belangrijker is dan het zichtbare resultaat, is de blijvende kwaliteit. En die kwaliteit kan alleen worden gerealiseerd als vakmensen het werk uitvoeren en met de beste kwaliteit materialen werken.

Onze schilders zijn geschoolde vakmensen, die precies weten hoe ze kwalitatief werk moeten leveren. Hun manier van werken is traditioneel, maar ze maken wel gebruik van de nieuwste materialen en gereedschappen. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit verven en hulpmaterialen. Wij beschikken over drie verschillende hoogwerkers en werken voornamelijk met eigen hangbruggen en steigers.

GlansGarant, je hele huis straalt ervan!

Wij zijn aangesloten bij GlansGarant, de oplossing voor Nederlanders die hun huis graag in topconditie houden, zonder hoge uitgaven ineens.

Met GlansGarant sluit u een tienjarig onderhoudsplan af, waardoor uw huis er altijd perfect bijstaat. Jaar in jaar uit.

Wij zorgen ervoor dat uw huis piekfijn in de verf wordt gezet in de kleuren die u wilt en onderhouden alles elk jaar opnieuw. En dat voor een vast bedrag per maand of per jaar!
Houdt u van uw huis?

Direct een offerte aanvragen? Klik hier!

BTW voordeel

Sinds 1 januari 2019 geldt het lage BTW-tarief van 9% voor schilderwerk als de woning door particulieren wordt bewoond en ouder is dan 2 jaar. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen ook onder het begrip ‘woning’.

Offerte/Informatie aanvragen

Contact

Schildersbedrijf
Schildersbedrijf Jan van Wijnen

IJsseldijk 396, 2922 BN
Krimpen a/d IJssel

Telefoon: 0180 512 094
E-mail: info@janvanwijnen.nl

KvK: 59.652.993
BTW: NL8535.89.689.B.01

GlansGarant onderhoudsplan